Objectief en onafhankelijk
Anoniem vergelijken
Brede marktvergelijking
Gratis service

Alles in 1 pakket vergelijken

Ben je op zoek naar een alles in 1 pakket? Dan ben je bij Contractvergelijker aan het juiste adres! Wij vergelijken alle pakketten van alle providers. Zo vind jij eenvoudig en snel de beste deal.

Bespaar tot €300

Title

Alle aanbieders van alles-in-1 vergelijken

Bij Contractvergelijker kennen wij de kosten, voorwaarden, kortingen en acties van alle providers. Daarom hoef jij de kleine lettertjes niet meer te lezen. Het beste abonnement staat altijd bovenaan.

Hoe kan ik alles in 1 vergelijken?

 • 1
  Vul je gegevens in Vul je postcode en huisnummer in, zodat je alleen de abonnementen ziet die op jouw adres beschikbaar zijn.
 • 2
  Vul je wensen in Geef in het filter je wensen aan. Denk hierbij aan internetsnelheid, het soort verbinding en tv-zenders. Het zoekresultaat past zich realtime aan.
 • 3
  Kies de beste deal Al je wensen ingevuld? Dan zie je het goedkoopste abonnement dat aan jouw wensen voldoet bovenaan. Natuurlijk kun je die ook nog zelf vergelijken met de aanbiedingen daaronder.

Waarom alles-in-1 vergelijken bij ons?

Objectief en onafhankelijk Aanbieders betalen ons niet voor een hogere positie in het zoekresultaat. Bij Contractvergelijker beoordelen wij iedere aanbieder even streng.
Anoniem vergelijken Contractvergelijker bewaart en verwerkt geen persoonsgegevens. Veiliger vergelijken kan niet!
Brede marktvergelijking Bij ons vind je altijd het breedste aanbod. Zo ontdek je eenvoudig de beste deal voor jou.
Gratis service Heb je vragen of kom je ergens zelf niet uit? Onze experts staan voor je klaar. Gratis en voor niets!
Bespaar tot €300

Title

Ga snel naar:

Wat is een alles in 1 pakket?

Voor internet, tv en bellen kun je natuurlijk verschillende abonnementen afsluiten bij verschillende providers. Maar het is slimmer om te kiezen voor een alles in 1 pakket. Internet, tv en bellen zitten dan in één abonnement bij dezelfde provider. Met een alles in 1 pakket profiteer je van drie belangrijke voordelen:

 • Een alles in 1 pakket afsluiten is voordeliger dan allemaal losse abonnementen.
 • De kosten van internet, tv en bellen staan overzichtelijk op één factuur. 
 • Heb je vragen of een technisch probleem? Dan heb je voor alles één aanspreekpunt.
Alles in 1 - Bundel

Waarom alles in 1 vergelijken?

Als je op zoek bent naar een alles in 1 pakket, zul je zien dat er veel verschillende aanbieders zijn. Zelf alle verschillende abonnementen vergelijken is vaak lastig. Heb je er bijvoorbeeld één gevonden met een groot aantal tv-zenders? Dan blijkt het internet soms aan de trage kant te zijn, of je schrikt je een ongeluk van het maandbedrag. Vergelijk daarom eenvoudig bij Contractvergelijker. Jij vult je wensen in, en wij doen de rest. De goedkoopste aanbieder die aan al jouw wensen voldoet, vind je altijd bovenaan.

Beste alles in 1 providers

Wat is de beste alles in 1 provider? Het antwoord op die vraag is voor iedereen verschillend, want het hangt er maar net vanaf wat jij belangrijk vindt. Ben je Iemand die een razendsnelle internetverbinding wil, maar niet zo vaak tv kijkt? Wil je van alles het allerbeste, of wil je vooral zo goedkoop mogelijk uit zijn? Hoe groot of klein je wensenlijstje ook is, binnen twee minuten zie je bij Contractvergelijker wat voor jou de beste alles in 1 provider is.

Algemeen - Winnaar

Alle alles-in-1 pakketten vergelijken

T-Mobile
KPN
Youfone
ZIGGO
Online NL

4 in 1 pakket met mobiel

In een alles in 1 pakket zitten over het algemeen vier diensten: internet, tv en bellen. ‘Bellen’ houdt hier in het bellen via je vaste aansluiting met je huistelefoon. Toch kun je bij Contractvergelijker ook besparen met een alles in 1 pakket in combinatie met je mobiele telefoon. Ga hiervoor in het filter naar ‘Combivoordeel’ en vink hier aan wie je huidige mobiele provider is. In het zoekresultaat zie je dan welk voordeel dit je oplevert. Vaak is dit een maandelijkse korting, en soms krijg je zelfs extra mobiele data bovenop die korting, of andere extraatjes.

Telefonie - Smartphone alternatief

Jaarlijks alles in 1 vergelijken

Wil je zeker weten dat je altijd de beste deal hebt? Vergelijk dan jaarlijks bij Contractvergelijker. Om verschillende redenen is de kans groot dat je een betere deal kunt krijgen.

Wijziging abonnementsprijzen

Jaarlijks veranderen de abonnementsprijzen. Omdat iedere aanbieder zelf zijn prijzen bepaalt, verschillen deze flink van elkaar.

Glasvezel verbinding

Steeds meer huizen in Nederland worden aangesloten op glasvezel. Zeker als je nu nog ADSL- of VDSL-internet hebt, ga je er met glasvezel qua snelheid flink op vooruit. Vergelijk dus snel opnieuw alles in 1 pakketten zodra je glasvezel hebt.

Inhoud abonnement

De inhoud van abonnementen wordt regelmatig aangepast. Zo kun je bij de ene provider gratis films on demand of sportwedstrijden kijken, terwijl je daar bij een andere provider extra voor betaalt.

Top 16 alles in 1 pakketten

Vergelijk je alles in 1 pakketten bij Contractvergelijker? Dan zie je direct een top 10, gesorteerd op prijs, met de goedkoopste bovenaan. Maar let op: hier zijn jouw wensen nog niet in verwerkt. Die geef je eenvoudig aan door middel van het filter. Vervolgens zie je automatisch jouw persoonlijke top 10, met abonnementen die aan jouw wensen voldoen.

Algemeen - Winnaar

*Laatste update: December 2022. Bekijk de vergelijker voor de actuale tarieven en aanbiedingen

ProviderGoedkoopste alles in een pakketInternetsnelheidPrijs per jaar
Tele2€ 36,0020 Mb/s€ 402,00
Online.nl€ 47,50100 Mb/s€ 415,00
Youfone€ 45,0050 Mb/s€ 420,00
Budget alles in 1€ 47,50100 Mb/s€ 443,00
Oxxio€ 46,95100 Mb/s€ 433,40
Ziggo€ 44,5025 Mb/s€ 505,35
Online.nl€ 55,00100 Mb/s glasvezel€ 505,00
T-mobile€ 47,5050 Mb/s€ 510,00
Oxxio€ 55,95100 Mb/s glasvezel€ 521,40
KPN€ 54,5050 Mb/s€ 574,00
T-mobile€ 52,20100 Mb/s glasvezel€ 577,50
KPN€ 59,50100 Mb/s glasvezel€ 604,00
Budget alles in 1€ 57,50100 Mb/s glasvezel€ 644,00
XS4ALL€ 67,0050 Mb/s€ 670,00
XS4ALL€ 67,0050 Mb/s glasvezel€ 670,00
Youfone€ 69,00500 Mb/s glasvezel€ 678,00

Goedkoopste alles in 1 vergelijken

‘Goedkoop is duurkoop’ luidt een bekend gezegde. Maar niet als je alles in 1 pakketten bij Contractvergelijker vergelijkt! Kies je blindelings voor het allergoedkoopste abonnement? Dan heb je achteraf misschien spijt, omdat je internet niet vooruit te branden is, of omdat je toch wat tv-zenders mist. Maar vul je bij ons eerst je wensen in? Dan zie je daarna het goedkoopste abonnement dat alles biedt wat je nodig hebt. Zo heb je het perfecte alles in 1 abonnement voor jou, en je betaalt geen cent te veel.

Alles in 1 - Bundel
Bespaar tot €300

Title

Vragen over alles in 1 vergelijken

Een alles in 1 pakket is een pakket waarin zowel internet, televisie en eventueel telefonie zit. Alles onder één dak dus, bij dezelfde aanbieder. Wel zo overzichtelijk!

Het grote voordeel van alles in 1 is dat internet, tv en eventueel bellen in één pakket zit. Hiervoor heb je dus maar één contract en wordt er maar één bedrag van je rekening afgeschreven. En een bijkomend voordeel: vaak krijg je dan nog een leuke korting ook.

Alles in 1 pakketten vergelijken lijkt misschien ingewikkeld. Maar bij Contractvergelijker is het het simpelste wat er is! Je vult wat gegevens en je wensen in, en vervolgens zie je welk alles in 1 pakket bij jou past én het goedkoopst is.

Een groot aantal bekende providers biedt alles in 1 aan. Waaronder: Budget mobiel, Delta, Hollandsnieuwe, KPN, Simyo, T-Mobile, Tele2 en Vodafone.

Overstappen met alles in 1 is via Contractvergelijker kinderlijk eenvoudig. Op basis van een aantal gegevens en je wensen zoek je eerst naar de beste deal. Vervolgens klik je door naar de aanbieder en dien je daar je aanvraag in. Je huidige alles in 1 wordt automatisch voor je opgezegd.

Wat de beste provider voor alles in 1 is, hangt af van wat jij belangrijk vindt. Daarom vink je in ons filter eenvoudig aan wat je wensen zijn. Daarna zie je direct de beste en goedkoopste provider voor jou in ons zoekresultaat

Ook providers van alles in 1 willen niet voor elkaar onder doen. Wie de goedkoopste is, verandert dus regelmatig. Wil je weten welke provider op dit moment de beste deal biedt? Maak dan snel een vergelijking.

Gebruik je internet alleen om te surfen en naar Youtube te kijken? Dan is 20 tot 40 Mb/s vaak al voldoende. Wil je met meerdere mensen tegelijk in hoge kwaliteit kunnen streamen? Dan past 150 tot 300 Mb/s waarschijnlijk beter bij je.