Objectief en onafhankelijk
Anoniem vergelijken
Brede marktvergelijking
Gratis service

Goedkoop internet voor thuis

Bijna niemand kan tegenwoordig nog zonder internet voor thuis. Je internet mag natuurlijk niet te langzaam zijn, maar al helemaal niet te duur! Goedkoop internet voor thuis vind je daarom eenvoudig bij Contractvergelijker.

Bespaar tot €300

Title

Goedkoopste internet deals van de maand

In slechts een paar klikken vergelijkt u eenvoudig het grootste aanbod van autoverzekeraars Nederland en krijgt u een advies op maat.

fas
€25,50 p/j
20gb internet
Gratis s'avonds
Mooi abonnement
fas
€41,20 p/dag
Gratis TV
smart home box
Onbeperkt sms
fas
€29,99 p/uur
Test
Detail
Gratis geld
fas
€12,34 p/seconde
Test
test
test
wow

Goedkoop internet of snel internet

Het kopje hierboven verraadt het al een beetje. Goedkoop internet is meestal niet snel, en snel internet is meestal niet goedkoop. Maar hoe kun je dan toch een goede deal vinden? Of hoe kun je het probleem van langzaam internet oplossen?

Algemeen - Vergelijken

Snel internet is duurder

Over het algemeen geldt: hoe sneller een internetverbinding is, hoe duurder het abonnement. Dit klopt helemaal als je per provider alle abonnementen op een rijtje zet. Maar vergelijk je bij Contractvergelijker en kies je voor een bepaalde snelheid? Dan zie je dat de onderlinge verschillen tussen providers groot zijn. Op jaarbasis kan dit wel enkele honderden euro’s schelen. Dus ook als je snel internet wil, kun je bij Contractvergelijker flink besparen. Het enige dat je hoeft te doen is bij ons een vergelijking maken en je aanvraag in gang zetten.

Langzaam internet oplossen

Heb je momenteel langzaam internet thuis? Dan kan dat twee dingen betekenen. Je hebt een internetabonnement met een lage snelheid, óf er is iets mis met je wifi signaal. Voor het eerste probleem is de oplossing eenvoudig: vergelijk via Contractvergelijker en kies voor een sneller internetabonnement. Ook het tweede probleem is gelukkig op te lossen. Hiervoor hebben wij een aantal tips:

  • Start je modem opnieuw op: haal de stekker uit het stopcontact en doe hem er na een halve minuut weer in. Mogelijk is het probleem nu opgelost.
  • Heb je alleen op bepaalde plekken slecht internet, zoals op zolder of in de tuin? Maak dan gebruik van wifi versterkers.
  • Zet je modem op een goede plek. Het liefst met zoveel mogelijk ruimte rondom, dus liever niet in een dichte (meter)kast. Ook kan het signaal storen als je modem dichtbij andere elektrische apparatuur staat, of in de buurt van metalen voorwerpen, zoals een verwarming.

Waarom goedkoop internet afsluiten via ons?

Objectief en onafhankelijk Aanbieders betalen ons niet voor een hogere positie in het zoekresultaat. Bij Contractvergelijker beoordelen wij iedere aanbieder even streng.
Anoniem vergelijken Contractvergelijker bewaart en verwerkt geen persoonsgegevens. Veiliger vergelijken kan niet!
Brede marktvergelijking Bij ons vind je altijd het breedste aanbod. Zo ontdek je eenvoudig de beste deal voor jou.
Gratis service Heb je vragen of kom je ergens zelf niet uit? Onze experts staan voor je klaar. Gratis en voor niets!
Bespaar tot €300

Title

Ga snel naar:

Bespaar met goedkoop internet

Besparen met goedkoop internet is via Contractvergelijker eenvoudig. Onze beste bespaartip is om kritisch te kijken naar welke internetsnelheid je nodig hebt. Want de snelheid heeft de meeste invloed op je maandbedrag. Internetproviders adverteren graag met het supersnelle internet dat zij leveren. Dat is logisch, want hoe sneller het internet is, hoe duurder en hoe meer de provider hieraan verdient. 

Algemeen - Spaarpot euro
Internet keuzehulp

Maar heb je zo’n snelle internetverbinding ook nodig? De meeste huishoudens niet. Het is natuurlijk zonde om voor zo’n snel internetabonnement te betalen, terwijl je veel goedkoper uit bent met een minder snelle internetverbinding die beter bij je situatie past. Ga naar de vergelijker en kom precies te weten wat je nodig hebt. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Klik in onze vergelijking op ‘Welke snelheid past bij mij?’. Op basis van hoe groot je huishouden is, en van waar je internet voor wil gebruiken, zie je dan welke snelheid het beste bij je past.

Goedkoop internet zonder tv

Een andere bespaartip is om een abonnement te kiezen zonder tv. Voor steeds meer mensen is dit een slimme keuze. Bedenk wel eerst even hoe vaak je nog lineair tv kijkt. Hiermee bedoelen we hoe vaak je live naar een tv-zender kijkt. Kijk jij vooral series en films via streamingdiensten, zoals Netflix, Videoland en NPO Plus? Dan heb je misschien genoeg aan een abonnement voor alleen internet, zonder tv. Door deze keuze kun je flink besparen.

Goedkoop internet met tv

Kijk je wel nog regelmatig naar lineaire tv? Dan kun je het best kiezen voor een alles-in-één pakket waar internet en tv in zit. Door bij Contractvergelijker te vergelijken en in het filter goed je wensen aan te geven, zie je direct welk pakket voor jou het goedkoopst is.

Goedkoopste internet abonnement voor thuis

Het goedkoopste internetabonnement voor thuis vind je bij ons binnen een minuut. Vul wel altijd even je postcode en huisnummer in, want niet alle abonnementen zijn overal beschikbaar. Ook checken we dan of snel internet via glasvezel voor jou een optie is. In het zoekresultaat zie je altijd het goedkoopste internetabonnement voor thuis bovenaan staan. En maak je gebruik van het filter? Dan past ons zoekresultaat zich automatisch aan. Zo zie je altijd eenvoudig welk abonnement bij je wensen past én het goedkoopst is.

Alles in 1 - Wifi upload
Internet aanbiedingen voor thuis

De beste internetaanbiedingen voor thuis vind je altijd eenvoudig bij Contractvergelijker. Wij kennen de tarieven van alle abonnementen van alle providers. En passen zij hun prijzen aan, of zijn er tijdelijke acties of kortingen waar jij van kunt profiteren? Dan zijn wij daar als eerste van op de hoogte.

Bespaar tot €300

Title

Vergelijk alle internetproviders van Nederland

Bij Contractvergelijker vergelijk je alle internetproviders, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Maak je gebruik van het filter? Dan past het zoekresultaat zich direct automatisch aan. Het goedkoopste abonnement dat aan jouw wensen voldoet staat altijd bovenaan.

Vragen over goedkoop internet

Wil je alleen internet voor thuis, en geen pakket waar ook televisie en bellen in zit? Dan ben je vaak goedkoop uit. Bij Contractvergelijker ontdek je eenvoudig wat op dit moment de laagste prijzen zijn.

De goedkoopste internetprovider voor thuis. Dat kan er maar één zijn! Maar welke dat is, verschilt per moment. Maak daarom nu een vergelijking en ontdek de beste aanbiedingen.

Stel je geen hoge eisen aan je internetsnelheid en is vooral de prijs belangrijk? Dan is 20 tot 40 Mb/s vaak voldoende. Wil je met meerdere mensen tegelijk in hoge kwaliteit kunnen streamen? Dan heb je waarschijnlijk 150 tot 300 Mb/s nodig.

Dat hangt ervan af! Kijk je eigenlijk nooit meer live televisie, maar kijk je vooral series, films en programma’s on demand? En heb je geen vaste telefoon meer nodig? Dan is internet voor jou voldoende. Kijk nu snel bij Contractvergelijker hoeveel je kunt besparen.