Objectief en onafhankelijk
Anoniem vergelijken
Brede marktvergelijking
Gratis service

Sim only maandelijks opzegbaar

Met een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is, kies je voor flexibiliteit. Je sluit een contract af, maar met deze abonnementsvorm kun je iedere maand weer switchen.

Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Beste sim only deals van de maand

Bij Contractvergelijker kennen wij de kosten, voorwaarden, kortingen en acties van alle providers. Daarom hoef jij de kleine lettertjes niet meer te lezen. Het beste aanbod staat altijd bovenaan.

Maandelijks opzegbaar sim only

Om verschillende redenen kan het verstandig zijn om je niet voor een langere periode vast te leggen in een contract. Voor sim only (maandelijks opzegbaar) betaal je mogelijk iets meer, maar daar krijg je voordelen voor terug. Je kunt bijvoorbeeld na het afsluiten van het maandelijks opzegbaar sim only abonnement blijven vergelijken, op zoek naar een beter voorstel van een andere provider. Dan stap je bijvoorbeeld over op een mobiel abonnement met een telefoon.
Ga snel naar:

Goedkoop en maandelijks opzegbaar

Een sim only abonnement die niet maandelijks opzegbaar is, is gemiddeld goedkoper. De kracht van het vergelijken is juist het zoeken naar de aanbiedingen die perfect bij jou passen. Je kunt het bijvoorbeeld treffen dat een provider de eerste zes maanden 50% korting geeft op het tarief. Het contract is maandelijks opzegbaar, dus je kunt weer weg zodra de zes maanden om zijn. Het is niet zo dat je veel extra moet betalen voor de flexibiliteit van een tussentijds opzegbaar contract. Laat je dus niet vastleggen bij een provider tegen een onnodig hoog tarief. Zo houd je iedere maand weer geld over.

Telefonie - Simkaart

Voordelen sim only maandelijks opzegbaar

 

  • Je kunt de voor jou nieuwe mobiele provider eerst een paar maanden uitproberen. Je ervaart hoe de service van de provider is en vooral hoe snel het netwerk is. Ook kun je gelijk testen of je overal goed bereik hebt.
     
  • Door de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen blijf je flexibel. Je kunt de volgende maand toch besluiten om een mobiel abonnement met een telefoon af te sluiten.
     
  • Je kunt testen welke bundel je echt nodig hebt. Als na een paar maanden blijkt dat je een veel te ruime databundel hebt gekozen, kun je jouw abonnement nog weer downsizen.
Algemeen - Check

Alle providers voor maandelijks sim only

Bijna alle providers voorzien in deze behoefte. Je kunt terecht bij providers als: KPN, Ben, Tele2, Simyo, Youfone, Budgetmobiel, Hollands Nieuwe. Kies niet op basis van de naam van de provider, maar kijk wat je krijgt voor je geld. Je telefoonnummer kun je namelijk eenvoudig meenemen naar een andere mobiele provider.
Ga snel naar:

Geen aansluitkosten

Voor het afsluiten van een contract kun je aansluitkosten verschuldigd zijn. Door het kritisch vergelijken kom je erachter dat er ook providers zijn die de aansluitkosten niet in rekening brengen. Laat de aansluitkosten zwaar meewegen bij het kiezen van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Het moeten betalen van bijvoorbeeld 20 euro aan kosten is vaak niet nodig. Het moeten betalen van aansluitkosten gaat ook ten koste van de flexibiliteit. Je gaat niet nu 20 euro betalen en volgende maand het contract weer opzeggen.

Algemeen - Cashback

Maandelijks aanpassen

Er zijn ook flexibele sim only abonnementen die niet maandelijks opzegbaar zijn, maar maandelijks aanpasbaar. Je sluit dus wel een contract af voor één of twee jaar. Als tussentijds blijkt dat je te veel of te weinig data of belminuten hebt, kun je jouw abonnement hierop aanpassen. Met een dergelijk abonnement heb je dus wel een vorm van flexibiliteit, echter wel met beperkingen. Bij het vergelijken van de sim only zie je duidelijk zien wanneer hier sprake van is.

Abonnement zelf samenstellen

Ook met een sim only die maandelijks opzegbaar is, kun je zelf jouw pakket samenstellen. Je kiest bijvoorbeeld voor onbeperkt bellen in combinatie met een databundel van 6 gb. Je kunt ook juist gaan voor weinig belminuten en veel data. Jij bent de baas, jij bepaalt het.

Geen verplichting, altijd flexibel

Flexibiliteit is een groot voordeel van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Je betaalt gemiddeld iets meer voor de opzegbare overeenkomst, maar je krijgt er veel voor terug. Providers geven de voorkeur aan een contract voor direct twee jaar. Dan zijn ze namelijk verzekerd van inkomsten die jij betaalt. De mogelijkheid om iedere maand op te kunnen zeggen geeft jou de kans om nog alle kanten op te kunnen. Als er een goede actie komt voor een abonnement voor twee jaar, kun je deze kans grijpen. Je kunt ook snel weer afscheid van de provider nemen als het toch niet is wat je ervan verwacht had.

Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Vragen over sim only maandelijks opzegbaar

Sim only maandelijks opzegbaar houdt in dat je niet één of twee jaar aan je abonnement vastzit. Je kunt je abonnement dus maandelijks opzeggen. Wel zo slim als je altijd flexibel wilt zijn en niet houdt van langdurige verplichtingen.

Het grootste voordeel van een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is, is dat je niet voor lange tijd aan een abonnement vastzit. Kun je ergens anders een betere deal krijgen? Dan kun je altijd snel overstappen.

Een maandelijks opzegbaar sim only abonnement kun je op dezelfde manier opzeggen als andere abonnementen. De makkelijkste manier is online of via de app, maar telefonisch kan meestal ook. Op de website van je provider zie je hoe je dit bij jou provider precies doet.

Welk maandelijks opzegbaar sim only abonnement het goedkoopst is, verandert regelmatig. Maak daarom altijd eerst een vergelijking bij Contractvergelijker om de beste deals van het moment te zien. Gevonden? Dan klik je eenvoudig door naar de aanbieder om je overstap in gang te zetten.

Via Contractvergelijker vergelijk je eenvoudig de maandelijks opzegbare sim only abonnementen van de volgende providers: Ben, Budget Mobiel, Hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Simyo, Tele-2 en Youfone. Eenvoudig ontdekken wie het goedkoopst is? Maak dan nu een vergelijking.

Maandelijks opzegbaar is niet per definitie duurder. Als zijn sommige maandelijks opzegbare sim only abonnementen wel duurder dan andere abonnementen. Maak nu eenvoudig een vergelijking om te zien wat voor jou het goedkoopst is: maandelijks opzegbaar, of niet.