Objectief en onafhankelijk
Anoniem vergelijken
Brede marktvergelijking
Gratis service

Sim only onbeperkt internet

Sim only met onbeperkt internet is een populaire abonnementsvorm. Toch bieden niet alle providers het aan. De prijsverschillen tussen de mobiele providers zijn erg groot.

Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Beste sim only deals van de maand

Bij Contractvergelijker kennen wij de kosten, voorwaarden, kortingen en acties van alle providers. Daarom hoef jij de kleine lettertjes niet meer te lezen. Het beste aanbod staat altijd bovenaan.

Sim only met onbeperkt internet

Met een sim only abonnement en onbeperkt internet kun je altijd en overal je telefoon gebruiken alsof je thuis op de bank zit met je telefoon via wifi. Extra kosten krijg je niet als je kiest voor onbeperkt internet. Maar wist je dat onbeperkt eigenlijk niet echt onbeperkt is? De mobiele providers stellen wel limieten om misbruik te voorkomen. Dit noemen ze Fair Use Policy. Maar toch hoef jij je daar geen zorgen om te maken. De bundels zijn erg ruim. Het is niet eenvoudig om aan de limiet te komen.
Ga snel naar:

Goedkoopste sim only met onbeperkt internet

Kiezen voor het goedkoopste sim only abonnement zorgt ervoor dat je geld overhoudt. Betaal vooral niet extra door iedere keer weer trouw te blijven aan je mobiele provider. Op deze manier gooi je namelijk iedere maand weer geld weg. Het vinden van het goedkoopste sim only abonnement is zeer eenvoudig. Je stelt de filters in op jouw wensen, en onze vergelijker zorgt ervoor dat het goedkoopste sim only abonnement bovenaan staat. Eenvoudiger kunnen we het niet maken. Het is een kwestie van kiezen en afsluiten en over een paar dagen heb je jouw nieuwe simkaartje binnen.

Telefonie - Simkaart

Sim only vergelijken met onbeperkt internet

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met onbeperkt internet? Wij hebben de mooiste aanbiedingen voor je verzameld. Jij hoeft alleen nog maar te zoeken naar het voor jou ideale sim only abonnement. Dat doe je door het instellen van de filters.

Telefonie - 5G Internet
Fair Use Policy voor onbeperkt internet

Als een databundel echt onbeperkt is, kun je in principe jouw databundel openzetten voor anderen. Via jouw telefoon kun je al jouw vrienden toegang geven tot onbeperkt internet. Dat is niet de bedoeling, dus hebben alle providers een fair use policy. Zodra je bundel van de dag op is, kun je via sms een nieuwe databundel aanvragen.

Onbeperkt 5G internet

Voor al een paar tientjes per maand zijn er 5G abonnementen met onbeperkt internet beschikbaar. Je kunt bij de filters de provider(s) van jouw voorkeur selecteren en zo gericht kijken naar de beste sim only met 5G internet.

Onbeperkt 4G internet

Je hoeft niet extra te betalen voor sneller internet als je ook al tevreden bent met 4G internet. Het downloaden zal langzamer gaan met 4G, maar dat hoeft geen groot bezwaar te zijn voor jou. Het goedkoopste onbeperkt 4G pakket is al voor ongeveer 20 euro verkrijgbaar.

Alle sim only providers met onbeperkt internet

Er zijn maar een beperkt aantal providers waar je tussen kunt kiezen voor sim only met onbeperkt internet. Deze providers hebben verschillende pakketten in de aanbieding. Je hebt dus een ruime keuze. Wij helpen je bij het kiezen van het sim only abonnement dat het beste bij jou past.
Ga snel naar:

Providers met onbeperkt internet

Er zijn in Nederland maar vier mobiele providers die onbeperkt internet aanbieden in een sim only abonnement. Het gaat om de volgende aanbieders:

  • Budget Mobiel
  • T-Mobile
  • Tele2
  • KPN
Alles in 1 - Wifi upload

T-Mobile unlimited sim only

Gemiddeld genomen is T-Mobile niet de goedkoopste provider, maar ook zij hebben vaak acties en aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Met de unlimited sim only krijg je razendsnel 5G internet en je krijgt er ook onbeperkt bellen bij. Met een aanbieding kun je vrij voordelig bij T-Mobile terecht. Als ze een aanbieding hebben, nemen we het mee in de vergelijker.

KPN unlimited data abonnement

Met een unlimited data abonnement van KPN kies je ook voor snel internet in een contract voor twee jaar. De kosten zijn lager, maar in het pakket zit geen onbeperkt bellen. Je krijgt er namelijk 150 minuten bellen bij.

Simyo onbeperkt internet

Helaas biedt Simyo geen onbeperkt internet aan in hun sim only abonnementen. Je kunt maximaal kiezen voor een databundel van 8 GB. Je kunt maandelijks wel data bijkopen, maar als je niet voldoende hebt aan 8 GB, kun je beter gaan voor een andere mobiele provider.

Onbeperkt internet abonnement in Europa

Je kunt je onbeperkt internet ook gebruiken in andere EU landen, maar houd er rekening mee dat je minder GB’s tot je beschikking hebt zodra je de grens over gaat. Je kunt extra data bijkopen, maar dat gaat je wel geld kosten. De 4 providers die onbeperkt internet in Nederland aanbieden, geven jou in andere EU landen maximaal:

  • Budget Mobiel – 14GB
  • T-Mobile – 21GB
  • Tele2 – 12GB
  • KPN – 25GB

Onbeperkt internet buitenland

Wat geldt voor internet in de Europese landen die niet onder de EU vallen, geldt ook voor landen buiten Europa. Je kunt geen gebruik maken van je onbeperkte data. Let hier goed op om te voorkomen dat je een kostbare rekening op je digitale deurmat aantreft zodra je weer thuis bent. Via de provider kun je betaalbare bundels kopen speciaal voor de vakantie buiten Europa.

In Europa, maar geen EU

Op vakantie gaan naar landen als Zwitserland, Noorwegen of Turkije vraagt om extra aandacht voor de onbeperkte databundel. Deze landen vallen namelijk niet binnen de EU. Je betaalt een extra bedrag voor het gebruiken van MB’s. Let ook goed op als je bijvoorbeeld met een cruiseschip reist. Ook dat wordt vaak niet als EU gezien, en dan kun je extra kosten verschuldigd zijn.

Unlimited abonnement met of zonder toestel

Je kunt kiezen voor een unlimited abonnement met of zonder telefoon. Kiezen voor een contract met telefoon zorgt er uiteraard wel voor dat je bij de duurste abonnementen terechtkomt. Vooral als je ook nog één van de laatste toestellen erbij wenst van één van de topmerken. Ook voor deze keuze maak je natuurlijk gebruik van onze vergelijker. Door de hoge kosten, zijn de onderlinge verschillen ook groter.

Algemeen - Winnaar
Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Vragen over sim only met onbeperkt internet

‘Echt’ onbeperkt internet bestaat niet. Eigenlijk geldt er altijd een ‘fair use policy’. Dat betekent dat je veel GB aan internet kunt verbruiken, maar wel binnen bepaalde grenzen. Vaak geldt er een limiet per dag tussen de 4 en 10 GB. Heb je die limiet verbruikt? Dan kun je die vaak wel weer handmatig aanvullen.

Op KPN Unlimited data zit wel een bepaalde beperking. Die ligt op 10 GB per dag. Maar heb je die limiet bereikt? Dan kun je wel zo vaak je wilt 2 GB extra activeren. Uiteindelijk kun je dan toch onbeperkt gebruik maken van internet.

Op T-Mobile Unlimited zit wel een beperking van 10 GB per dag. Maar heb je die limiet bereikt? Dan kun je wel zo vaak je wilt 2 GB extra activeren. Uiteindelijk kun je dan toch onbeperkt internetten.

Bij sommige providers kun je hiervoor kiezen. Bedenk wel dat dit nooit helemáál onbeperkt is. Vaak geldt er een limiet van tussen de 24 en 50 GB.

Heb je een abonnement met onbeperkt internet? Dan geldt dit ook binnen de rest van de EU. Wel kan het zijn dat de fair use policy iets anders werkt. Kijk dit voor vertrek goed na, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Via Contractvergelijker bieden de volgende sim only providers onbeperkt internet aan: Budget Mobiel, KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone. Wil je weten welke provider voor jou de beste deal heeft? Maak dan eenvoudig en snel een vergelijking.