Objectief en onafhankelijk
Anoniem vergelijken
Brede marktvergelijking
Gratis service

Sim only onbeperkt bellen

Hoef je geen nieuwe telefoon, maar wil je wel een sim only abonnement met onbeperkt bellen? Er zijn meerdere providers die het onbeperkt bellen aanbieden in goedkope sim only pakketten.

Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Beste sim only deals van de maand

Bij Contractvergelijker kennen wij de kosten, voorwaarden, kortingen en acties van alle providers. Daarom hoef jij de kleine lettertjes niet meer te lezen. Het beste aanbod staat altijd bovenaan.

Sim only met onbeperkt bellen

Het zoeken naar een sim only abonnement met onbeperkt bellen is niet moeilijk. Wij hebben de beste deals van 2022 voor jou in één overzicht gezet. Door het instellen van de filters kun je voor jou ongeschikte sim only abonnementen verwijderen uit het overzicht. Door het steeds kritischer instellen van de filters kom je tot het ideale pakket tegen de laagste prijs. Onbeperkt bellen hoeft namelijk niet duur te zijn.
Ga snel naar:

Goedkoop onbeperkt bellen met sim only

Door de term ‘onbeperkt’ kun je denken dat het om forse bedragen gaat die je maandelijks moet overmaken aan de provider, maar dat valt erg mee. Dat is namelijk precies de reden waarom je altijd moet vergelijken en niet zomaar moet gaan voor een bepaalde provider. Wij kunnen je namelijk laten zien waar je goedkoop terecht kunt. Als je gebruik kunt maken van aantrekkelijke aanbiedingen, zie je het ook gelijk in onze vergelijker. Met een sim only onbeperkt bellen abonnement voorkom je ook hoge rekeningen. Met een beperkt aantal belminuten moet je extra betalen als je buiten je bundel terechtkomt. Dat gaat je niet lukken met een onbeperkt bellen abonnement. 

Telefonie - Simkaart

Onbeperkt bellen en internet

Tegen een hoger maandbedrag kun je ook kiezen voor onbeperkt bellen en internet. Onderweg kun je dus Netflix kijken en je kunt streamen wat je wilt. Het combineren van onbeperkt bellen en internet is goed betaalbaar, maar vooraf vergelijken is een aanrader. Bij de ene provider betaal je hier 35 euro voor en bij de goedkoopste kun je al terecht voor 20 euro in de maand. Vaak kun je ook nog meeliften op een actie. Je krijgt dan een korting op het tarief of je hebt recht op een cadeau. Dat pik je natuurlijk graag mee.

Onbeperkt bellen met sms

Vaak bieden mobiele providers een combinatie aan van gratis bellen en sms’en. Als een provider bij aanbiedingen geen beperking heeft opgenomen in het aantal sms’jes in het abonnement, kun je ervan uitgaan dat sms net als het bellen onbeperkt is. Mobiele providers hebben namelijk meestal geen onderscheid tussen bellen en sms’jes. Ze noemen het vaak in één adem. Als er wel een maximum zit in het aantal sms’jes, kun je een sms-plafond instellen. Zodra het aantal sms’jes op is, kun je geen berichtjes meer sturen. Zo voorkom je extra kosten.

Alle sim only providers met onbeperkt bellen

Ga snel naar:

Onbeperkt mobiel bellen in Europa

Sinds 2017 is het wettelijk geregeld dat het onbeperkt bellen in Nederland ook in de andere EU-landen moet gelden. Voor de volledigheid vermelden de mobiele providers vaak dat het onbeperkt bellen ook geldt in andere EU-landen. In het verleden kon het bellen buiten de Nederlandse grenzen zorgen voor hoge aanvullende kosten. Dit was niet wenselijk en het past ook niet bij de gedachte van één Europa, dus geldt het nu standaard ook buiten onze grenzen.

Algemeen - Check

Wel Europa, maar geen EU

Je kunt binnen Europa op vakantie zijn en toch rekening moeten houden met hoge kosten voor het bellen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn in het Verenigd Koninkrijk. Zij hoorden tot 2021 bij de EU, maar inmiddels dus niet meer. Voor de kosten van internationale telefonie is dit een onderscheid om rekening mee te houden. Providers mogen voor landen buiten de EU dus nog steeds kosten rekenen waar je binnen de EU geen last van hebt. Neem contact op met je mobiele provider als je naar een Europees land gaat dat buiten de EU valt.

Buiten Europa onbeperkt bellen

Als je naar een land buiten Europa gaat, kun je niet vertrouwen op je sim only onbeperkt bellen. Je telefoon doet het wel buiten de Europese grenzen, maar je maakt kosten die niet binnen jouw bundel passen. Ga vóór vertrek eerst bellen met jouw provider. Je kunt namelijk wel tegen redelijke kosten bundels kopen. Zoek dit al uit voordat je vertrekt. Thuis kun je dit soort zaken beter regelen dat wanneer je al op de reisbestemming bent.

Onbeperkt bellen zonder nieuw toestel

Een sim only abonnement is tot wel tientallen euro’s per maand goedkoper dan een abonnement met toestel. Je kiest voor een sim only abonnement zonder toestel, als je telefoon het nog goed doet. Of je gaat voor een goedkoop abonnement en koopt een goedkoop los toestel. De sim-kaart kun je gewoon in de telefoon doen, en je kunt goedkoop onbeperkt bellen en eventueel internetten. Een sim only zonder toestel heeft als voordeel dat je geen kostbare vaste lasten krijgt. Met een dergelijk abonnement bouw je ook geen schuld op die je gedurende een periode van meestal twee jaar weer moet afbetalen. Als je kiest voor een sim only met onbeperkt bellen en geen data, kun je de kosten beperkt houden tot minder dan 10 euro per maand. Het onbeperkt bellen hoeft niet duur te zijn.

Onbeperkt bellen met toestel abonnement

Is een nieuwe telefoon geen overbodige luxe? Je kunt een nieuwe telefoon in jouw abonnement laten inbouwen. Naast een bedrag voor het bellen en voor de data, betaal je dan ook een maandelijks bedrag voor het aflossen van de telefoon. De provider schiet jou als het ware de kosten voor. Een abonnement voor onbeperkt bellen met toestel is uiteraard wel veel duurder dan de sim only onbeperkt bellen. Ook is het met een abonnement met toestel niet voordehandliggend dat je kiest voor een contract voor één jaar. Je moet het toestel namelijk weer afbetalen gedurende de looptijd van het contract. Als de kosten inclusief een toestel te hoog worden, kun je ook kiezen voor een sim only en vervolgens zelf een goedkoop toestel kopen.

Telefonie - Mobiel en simkaart
Altijd de laagste prijs

Bereken je voordeel

Vragen over onbeperkt bellen

Heb je een sim only abonnement met onbeperkt bellen? Dan werkt dat vaak met een ‘fair use policy’. Dat betekent dat je per maand heel lang kunt bellen, maar wel binnen redelijke grenzen. Waar die grens ligt, verschilt per provider. Meestal ligt het tussen de 2.000 en 10.000 belminuten.

Goed nieuws: heb je een sim only abonnement met onbeperkt bellen? Dan geldt dit ook binnen de rest van de EU. Het kan wel zijn dat de fair use policy dan iets anders werkt. Kijk dat voor vertrek even goed na.

Met een sim only abonnement met onbeperkt bellen, kun je vaak niet buiten Europa onbeperkt bellen. Kijk dit voor vertrek altijd goed na. Soms zijn er wel bepaalde landen waarin je toch gebruik kunt maken van onbeperkt bellen.

Via Contractvergelijker is deze optie helaas niet beschikbaar. Dat komt omdat hier weinig vraag naar is. De meeste mensen hebben namelijk behoefte aan een abonnement waar ook internet in zit. Om op je kosten te besparen, kun je wel kiezen voor onbeperkt bellen in combinatie met de kleinste databundel.

Via Contractvergelijker is deze optie helaas niet beschikbaar. Wel kun je kiezen voor onbeperkt internet in combinatie met de kleinste belbundel. Dit kan al vanaf een paar euro per maand.

De provider met de beste deal voor onbeperkt bellen is regelmatig een ander. Dat komt omdat prijzen regelmatig wijzigen en er vaak tijdelijke aanbiedingen zijn. Ben je benieuwd naar de beste deal van dit moment? Vergelijk dan nu bij Contractvergelijker.